Scroll to top

Yard Sale: Gostujuće predavanje na projektu | Marko Trifković i Nemanja Jevtović

Yard sale” je projekat edukativnog karaktera Unije studenata FON-a koji je organizovan u saradnji sa Case Study Club-om. Osnovan je sa namerom da studentima pruži neformalno obrazovanje iz sfere prodaje i održan je na Fakultetu organizacionih nauka.

Tokom drugog dana učesnici su imali priliku da u popodnevnim časovima dobiju korisne savete od članova Case Study Club-a i unaprede svoja rešenja za postavljen zadatak, a treći dan projekta bio je namenjen takmičarskom delu, gde su studenti koji su želeli da se oprobaju u oblasti prodaje, imali priliku da se, u pet minuta, predstave stručnom žiriju. Stručni žiri su činili predstavnici Case Study Club-a, kao i menadžeri kompanija koje su partneri projekta.

Nemanja Jevtović, tadašnji predsednik Case Study Club-a, na „Yard sale” projektu održao je predavanje na temu „Kako kreirati dobru ponudu”, dok je Marko Trifković, potpredsednik za HR Case Study Club-a, preneo učesnicima svoje znanje iz oblasti prezentacionih veština u sklopu teme „Pitch perfect“.

 

Više o predavanjima možete pročitati i pogledati u objavama na profilu projekta „Yard Sale”.

Nemanja Jevtović i Marko Trifković kao gostujući predavači na Yard Sale-u