Scroll to top

O nama

Case Study Club je najveća studentska menadžment konsalting organizacija u Jugoistočnoj Evropi koja predstavlja zvaničnu reprezentaciju Univerziteta u Beogradu na svetskim takmičenjima u rešavanju studija slučaja i koja prepoznaje mlade lidere, povezuje ih i razvija tako da međusobno stiču multidisciplinarna praktična znanja koja će kasnije primeniti na tržištu rada. Članovi Case Study Club-a stalno unapređuju svoja znanja i veštine kroz projekte i takmičenja koji pružaju bolji uvid u rešavanje problema iz prakse koristeći Case Study metodologiju.

O organizaciji

Nagrade

20+ Svetskih nagrada

Članovi Case Study Club-a, ostvarivali su značajne rezultate i osvajali nagrade na najvećim svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja

Takmičenja

150+ Takmičenja

Članovi Case Study Club-a, od njegovog osnivanje, svake godine učestvuju na mnogobrojnim kako svetskim, tako i regionalnim i lokalnim takmičenjima

Članovi

400+ Članova

Case Study Club broji preko 400 aktivnih i alumni članova u svojoj zajednici koji svakodnevno doprinose radu Case Study Club-a

Projekti i aktivnosti

Projekti

80+ Realizovanih projekata

Svake godine Case Study Club realizuje pet kategorija projekata, a takođe realizuje projekte u saradnji sa partnerima

Partneri

50+ Partnera

Sarađujemo sa partnerima iz vladinog i nevladinog sektora, vodećim svetskim korporacijama, domaćim kompanijama i startupovima

Postanite partner

Postanite partner

Case Study Club je uvek otvoren za saradnju i sklapanje novih partnerstva na različitim nivoima, stoga budite slobodni da nas kontaktirate

Upravljački tim

Upravni odbor

Upravni odobor Case Study Club-a čini 5 članova na čelu sa Predsednikom Upravnog odbora. Uloga Upravnog odbora jeste definisanje strategije i pravca razvoja Case Study Club-a.

Izvršni odbor

Izvršni odobor Case Study Club-a čini 5 članova na čelu sa Predsednikom Izvršnog odbora. Uloga Izvršnog odbora je sprovođenje vizije Case Study Club-a, na svim nivoima organizacije.

Mentori

Mentori Case Study Club-a, su cenjeni profesori i asistenti Fakulteta organizacionih nauka  koji svoje znanje i iskustvo rado prenose novim generacijama i usmeravaju ih na pravi put.

Performanse

Duh visokih performansi

Case Study Club, nekoliko godina unazad neguje imidž organizacije koja održava kvalitet i ekskluzivnost edukacija i menotrstva koji uživaju članovi naše organizacije, a koji se kasnije odražava i na njihove performanse.

Entuzijazam

Entuzijazam

Motivacija i želja za radom naših članova uvek je bila na visokom nivou, a taj entuzijazam rezultat je orijentosanosti ka članovima i njihovom ličnom razvoju. Entuzijazam je nešto što svaki naš član gaji u sebi, ali i entuzijazam je i taj koji svi zajedno kao tim stvaramo.

Profesinalizam

Profesionalizam

Profesionalizam je vrednost koja se neguje od samog osnivanja organizacije. Naši članovi u svim formalnim prilikama održavaju profesionalan pristup po kom Case Study Club postaje sve prepoznatljivi, kako nacionalno, tako i u svetu.

Umrežavanje

Umrežavanje

Kako je Case Study Club orijentisan ka članovima, umrežavanje je vrednost koja njima daje odskočnu dasku na tržištu rada. Pored odlične međusobne interkcije među članovima, Case Study Club pruža priliku za sticanje svetskih poznanstava koja su uvek neprocenjiva.

Istrajnost

Istrajnost

U cilju postizanja visokih rezultata, članovi Case Study Club-a su veoma posvećeni radu i učenju, i veoma često upravo ta istrajnost bude ono po čemu se naša organizacija izdvaja od ostalih i ono na šta su svi naši članovi posebno ponosni.

Vrednosti Case Study Club-a

Globalna orijentacija

Pored regionalnih takmičenja, naši članovi često su deo prestižnih svetskih takmičenja, a Case Study Club u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka organizuje i svetkso takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja Belgrade Business International Case Competition.