Scroll to top

 

 

 

Belgrade Case Study Week
11 маја, 2021

Belgrade Case Study Week

Nakon decenije svetskog iskustva u rešavanju studija slučaja, Case Study Club je odlučio da ove godine organizuje prvu svetsku simulaciju studije slučaja na našim prostorima.
Case Study Club sa ponosom predstavlja, Belgrade Case Study Week 2021, takmičenje u rešavanju studije slučaja namenjeno svim studentima.

Task

Takmičenje će se održati u periodu od 14. do 23. maja u ONLINE formatu. Predviđeno je da Svečano otvaranje bude 14. maja, Case Study Bootcamp, serijal edukativnih radionica na kojima će se učesnici upoznati sa samim takmičenjem, predviđen je da se održi 15. i 16. maja. Pitch Turnir je zakazan za 17. i 18. maj, a predstavlja turnir 24-časovnog formata, individualnog rešavanja kratkih studija slučaja zadatih od strane start-up-ova i 5-minutnog izlaganja rešenja. Naredni događaj predstavlja Case Study Turnir, gde će najbolji studenti Pitch Turnira imati 60 časova da timski reše dužu studiju slučaja, zadatu od strane vodećih predstavnika različitih industrija, te će takođe imati 15 minuta da izlože svoje rešenje. Krajem maja, poslednji događaj Belgrade Case Study Week-a, je Speed Dating gde će učesnici imati priliku da se prijave za intervjue sa predstavnicima start-up kompanija nakon takmičenja. Prijave za Belgrade Case Study Week se zatvarju 13. maja 2021. godine u 15 časova! Očekujemo što više učesnika i sa nestrpljenjem iščekujemo početak projekta!