Scroll to top

Master 4.0 – Master studije za digitalnu karijeru

Pozivamo sve diplomirane studente da se prijave na neki od šest master programa nastalih kroz blisku saradnju državnih univerziteta i privrede.


Projekat Master 4.0 povezuje tehnološka znanja sa poslovnim veštinama u okviru četiri IT + BIZNIS programa u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, a gradi i most između tehnologije i umetnosti kroz dva GEJMING mastera u Beogradu i Kragujevcu.Na ovim programima poseban akcenat je stavljen na to da se studentima što više približi realno poslovno okruženje, pa je tako pored profesora sa domaćih fakulteta i iz inostranstva, obezbeđena uključenost predstavnika privrede kako kroz nastavu, tako i kroz stručne prakse u nekim od najuspešnijih softverskih kompanija koje posluju u Srbiji. Neke od kompanija su: Microsoft, 3Lateral, Nordeus, Infostud, Symphony, Levi9, Mad Head Games, Two Desperados, Siemens, Comtrade, Ubisoft, Endava i druge.


Za detaljnije informacije možete posetiti instagram stranicu @digitalnasrbija ili veb sajt: https://www.dsi.rs/master-40-it-biznis/
Prijavu možete poslati do 4. oktobra putem linka u opisu profila.