Scroll to top

Kuća dobrih vesti i Interfon: Learn Today – Lead Tomorrow 2014 | Prvo i drugo mesto na regionalnom takmičenju

Članovi Case Study Club-a: Tijana Stefanović, Andreja Srećković i Branislav Bandić, osvojili su prvo mesto na takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja „Learn Today – Lead Tomorrow„, organizovanom od strane kompanije „Ernst & Young„. Drugo mesto zauzeli su takođe naši članovi, Lazar Đelić, Jovana Milovanović i Stefan Ignjatović.

Studenti su imali zadatak da, za naručioca posla, kompaniju „Fruit & Young„, pronađu ekonomski isplativ model proizvodnje i plasmana Youngberry, kompleksnog hibrida koji je nastao ukrštanjem tri različite vrste bobičastog voća.

Svaki tim imao je deset minuta za prezentaciju svog rešenja studije slučaja, nakon čega su im u trajanju od pet minuta članovi žirija postavljali dodatna pitanja na koja su studenti odgovarali, pojašnjavajući i precizirajući svoje poslovne ideje.

Ovim putem se zahvaljujemo internet novinama „Kuća dobrih vesti“ na objavi. U nastavku možete pročitati i intervju časopisa „Interfon„, na kojem se, takođe, zahvaljujemo. Mnogo nam znači što mediji prepoznaju i na ovaj način podržavaju naš trud i rad.

Objava Kuće dobrih vesti je dostupna ovde:

Vest objavljena 04.12.2014.

Intervju za ,,Interfon" je dostupan ovde:

Vest objavljena 06.12.2014.

Članovi Case Study Club-a na Learn Today – Lead Tomorrow takmičenju