Scroll to top

RTS: Belgrade Business International Case Competition 2013 | Najava takmičenja

U aprilu 2013. godine održano je prvo globalno studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Business International Case Competition (BBICC).

Na osnovu vrhunskih rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu, organizacija ovog događaja poverena je Fakultetu organizacionih nauka, u saradnji sa Centrom za promociju nauke. Studentima je pomogao projekat Udruženja studenata informatike FONIS sa tog fakulteta, koji za cilj ima prenošenje znanja i povezivanje studenata sa renomiranim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija. Učestvovalo je 12 timova iz Kanade, Amerike, Novog Zelanda, Singapura, Tajlanda, Danske, BiH, Velike Britanije i Srbije.

Oni su imali priliku da se upoznaju, ne samo sa Beogradom i njegovom istorijom, već i sa Srbijom, jezikom, muzikom i običajima. Projekat se ove godine održava u online formatu i mogu učestvovati studenti svih fakulteta. Sastoji se iz tri dela: panel diskusije, IT radionica i speed dating-a i traje od 10. do 14. maja.

Više o samom događaju možete pročitati u sledećoj objavi na sajtu medijskog javnog servisa „RTS“ i pogledati reportažu i intervju RTS-a.

RTS objava je dostupna ovde:

Vest objavljena 26.03.2012.